Heippa!
Olen tässä suunnitellut, että tekisin aivan originaalin leivoksen (tai oikeammin pellillisen leivoksia) seuraavaa postaustani varten. Paljastan nyt, että tämä idea on "annosstruudeli". Struudeli on mielestäni erinomainen herkku ja ajattelin, että olisi kiva saada siitä eri muotoinen, jopa käteen sopiva. Tällä hetkellä ongelmani onkin lähinnä se, että en tiedä minkä muotoisen tekisin siitä... Se olisi kuitenkin rullattava rapeuden maksimoimiseksi. Ehkäpä tulevana lauantaina tai sunnuntaina selviää, minkälaiseen ratkaisuun päädyin!
Sitä odottaessa. Kai struudelin kanssa tulee tarjota viileitä papuja?
VastaaPoistaToki toki, ks. myös alempi kommentti. En ole vielä oikein hyvä tämän blogspotin kanssa.
PoistaTotta kai. Viileitä papuja ja kermavaahtoa struudelin seuraksi.
VastaaPoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoista